ACUM:
21.30
Scena europeană
Înregistrări sau concerte în direct.
Urmează: 23.00 Interpretul zilei (R)
Apoi: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Duminică, 24 martie, Radio România Muzical – unicul post românesc de radio dedicat muzicii clasice și jazzului – împlinește 16 ani.

Publicat: joi, 21 Martie 2013 , ora 22.43

Cu această ocazie, cadoul pentru dvs., ascultătorii nostri, este o nouă versiune grafică a site-ului romaniamuzical.ro. Mai ușor de folosit, mai atractivă vizual, noua versiune a site-ului păstrază, însă, atuurile principale: arhive de emisiuni online, 10 stream-uri on demand, posibilitatea de a reasculta transmisiunile directe internaționale timp de 7 zile după data emisiei lor în FM, dar și alte informații utile: programul zilei, știri din București, din țară și de peste hotare, interviuri, cronici. Și bineînțeles, pe site-ul Radio România Muzical puteți asculta oricând și de oriunde unicul post românesc de radio dedicat muzicii clasice și de jazz, care în FM poate fi recepționat pe o treime din teritoriul României, pe 97,6 și 104,8 Mhz.
Tot în 24 martie aveți, de asemenea, posibilitatea de a reasculta recitalul-eveniment pe care l-a susținut la Sala Radio pianista Alice Sara Ott, cu ocazia aniversării noastre din 2012. Programul, pe care îl puteți asculta de la ora 11 și 30 de minute, cuprinde lucrări de Mozart, Beethoven și Mussorgski.