Arhivă : Evenimentele săptămânii Înapoi

'România - stare de urgență', în direct la Radio România Actualități

Publicat: joi, 9 Aprilie 2020 , ora 8.36

Radio România își unește forțele și vine în fața ascultătorilor săi cu o nouă producție, de luni până vineri, de la ora 13:20 la 15:00, cu știri, interviuri, relatări, analize, soluții și speranță, într-o emisiune realizată de Radio România Actualități cu sprijinul Radio România Cultural, Radio România Muzical, RADOR și al posturilor teritoriale ale SRR.

Într-un moment în care suntem asaltați de probleme, dezinformări și, adeseori, de panică, Radioul Public le vorbește românilor cu calm și responsabilitate despre virusul care a schimbat lumea, despre lupta împotriva extinderii pandemiei, și, mai ales, despre efectele resimțite și soluțiile propuse pentru a le depăși.

România - stare de urgență poate fi ascultată începând de mâine, 9 aprilie, la Radio România Actualități.

Emisiunea aduce în prim plan ultimele știri despre situația generată de pandemie atât în țară, cât și în străinatate, mai ales acolo unde trăiesc mari comunități de români. Nu vor lipsi analizele economice, sociologice și recomandările culturale.

Demnitari de prim rang vor vorbi despre măsurile luate de autorități pentru combaterea pandemiei și pentru protecția comunităților, iar ascultătorii vor putea adresa întrebări în direct.

România economică, Vești bune din știință, Proiecte culturale virtuale, Soluții de stat acasă, Vedete la izolare - sunt doar câteva dintre rubricile noii emisiuni.

România - stare de urgență, de luni până vineri, de la ora 13:20, la Radio România Actualități.