Arhivă : Evenimentele săptămânii Înapoi

Radio România Muzical vă invită la Concertul de Crăciun al Corului 'Preludiu'

Publicat: miercuri, 26 Noiembrie 2014 , ora 10.55

Crăciunul vine în sufletele oamenilor, în acorduri de colinde…

Colinde tradiționale din repertoriul românesc și străin, colindele copilăriei, nealterate de modernitate, se regăsesc în concertul pe care Corul de Cameră "Preludiu" condus de Voicu Enăchescu îl va susține la Sala Radio marți, 16 decembrie, de la ora 19.00.

Concertul este inclus în proiectul de Crăciun al Uniunii Europene de Radio, difuzat în întreaga Europă duminică, 21 decembrie. Radio România Muzical transmite în direct acest concert special ce-și propune să reînvie atmosfera Crăciunului de odinioară.

Biletele sunt disponibile în rețeaua www.bilete.ro, oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio și Germanos, Sala Radio.

Organizator: Radio România Muzical.

Partener: Centrul Național de Artă "Tinerimea Română".

Parteneri media: Agerpres, 7 seri, Observator cultural, Suplimentul de cultură, Zeppelin, getlokal.ro, artline.ro, port.ro, ziarulmetropolis.ro și ceascadecultura.ro.

Corul de Cameră "Preludiu", ansamblu al Centrului Național de Artă "Tinerimea Română", a fost înființat în 1972 și de atunci este condus de Voicu Enăchescu. Cei peste 40 ani de activitate însumează mai mult de 2000 de concerte susținute pe scene românești și internaționale, sute de minute de înregistrări la radio și televiziune, dar mai ales, un public fidel care apreciază modul în care Corul de Cameră "Preludiu" știe să interpreteze repertoriul românesc laic și religios.

Concertele de Crăciun ale Corului "Preludiu" sunt repere în viața bucureșteană de concert și sunt aplaudate, în fiecare an, pentru maniera personală de interpretare și atmosfera creată de acest ansamblu; sunt concerte care, într-adevăr, deschid inimi pentru a regăsi spiritul Crăciunului.