Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Opera Brașov - Evenimente noi 21 și 26 ianuarie 2022

Publicat: miercuri, 12 Ianuarie 2022 , ora 15.07

Vineri, 21 ianuarie 2022, ora 18.30, Foaierul Operei

RECITAL VOCAL-INSTRUMENTAL

Soliști: Maria Catrina, Nicoleta Chirilă, Corina Klein, Valentina Mărgăraș, Silvia Micu, Anda Pop, Sonia Hazarian, Carmen Topciu

La pian: Lioara Frățilă

Prezintă: Simona Manole

Preț bilete: 20 lei

Miercuri, 26 ianuarie 2022, ora 18.30, Sala Operei

MISSA ÎNCORONĂRII - Concert vocal-simfonic de W. A. Mozart

Soliști: Aurelia Florian - soprană, Antonela Barnat (invitată) - mezzosoprană, Mihai Irimia - tenor, Dan Popescu - bas

Corul și Orchestra Operei Brașov

Dirijor: Mircea Holiartoc

Dirijor cor: Dragoș-Mihai Cohal

Preț bilete: 30 lei

În stagiunea 2021 - 2022, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

Biletele pentru aceste evenimente se pun în vânzare de joi, 13 ianuarie 2022, ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni - Vineri 10.00 - 17.00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Participarea la evenimentele Operei Brașov este permisă pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore - în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Certificatul verde va fi însoțit de un act de identitate.

Desfășurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii.

Pe toată durata desfășurării spectacolelor, purtarea măștii este obligatorie! Va fi respectată distanțarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment. Vă mulțumim pentru înțelegere!