Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Stagiunea culturală 2014-2015 la Grand Cinema & More

Publicat: miercuri, 3 Septembrie 2014 , ora 11.23

În toamna acestui an, Grand Cinema&More deschide o nouă stagiune culturală, ce cuprinde peste 130 de reprezentații. Din septembrie 2014 până în luna iulie 2015, spectatorii vor putea viziona reprezentații de operă, balet, teatru și teatru pentru copii. Spectacolele de operă și balet sunt transmise de pe cele mai mari scene ale lumii, iar piesele de teatru sunt puse în scenă în Sala Epika din Grand Cinema&More.

În perioada septembrie-decembrie, spectatorii vor putea viziona opt reprezentații de operă. Dintre acestea, Madama Butterfly, producție a Handa Opera, un proiect al Opera Australia, este transmisă din superbul port din Sydney. Bărbierul din Sevilla și Tosca sunt transmise î n direct de la Opera Națională din Paris, iar Rigoletto, cu a sa celebră arie "La donna e mobile", este transmisă în direct de la Opera de Stat din Viena.

Grand Cinema&More continuă parteneriatul exclusiv cu Bolshoi și oferă iubitorilor de balet șapte spectacole de pe istorica scenă din Moscova. Spectatorii vor viziona creații de referință, precum Legenda Dragostei, Fiica Faraonului, La Bayadere și Spărgătorul de Nuci. Până pe 12 octombrie, aceștia vor putea achiziționa un abonament special pentru toate reprezentațiile de balet din cadrul stagiunii, beneficiind de o reducere de 70 de lei.

Mai multe detalii despre stagiunea culturală de la Grand Cinema&More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.