Arhivă : Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale - aprilie 2015

Publicat: miercuri, 1 Aprilie 2015 , ora 11.52
Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.

Sâmbătă, 4 aprilie, ora 20.00
Transmisiune directă de la Metropolitan Opera House din New York. Giuseppe Verdi - „Ernani” cu: Francesco Meli, Luca Salsi, Angela Meade. Dirijor James Levine.


Miercuri, 8 aprilie, ora 21.45

Transmisiune directă de la Basingstoke, Marea Britanie. Concert susținut de Orchestra „Ulster” la „Waterfront Hall” din Belfast. Dirijor Rafael Payare. Solist violonistul Tamás Kocsis. Ludwig van Beethoven – Uvertura op.84 „Egmont” și Simfonia I op.21 în Do major; Piotr Ilici Ceaikovski – Uvertura operei „Dama de pică” și Concertul op.35 în Re major pentru vioară și orchestră.


Vineri, 17 aprilie, ora 21.00

Transmisiune directă de la München. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Bavareze la „Sala Filarmonicii”. Dirijor Mariss Jansons. Solist violonistul Frank Peter Zimmermann. Johannes Brahms – Concertul op.77 în Re major pentru vioară și orchestră; Igor Stravinski – Muzica baletului „Petrușca”.


Duminică, 19 aprilie, ora 21.30

Transmisiune directă de la Londra. Concert susținut de Orchestra „Philharmonia” la „Royal Festival Hall”. Dirijor Vladimir Ashkenazy. Solist violonistul Eric Silberger. Aleksandr Scriabin – Piesa „Reverie” op.24; Wolfgang Amadeus Mozart – Concertul nr.5 KV.219 în La major pentru vioară și orchestră; Piotr Ilici Ceaikovski – Simfonia „Manfred”op.58 în si minor.