Arhivă : Recomandări Înapoi

Emisiunea ‘A piacere’ – o nouă propunere Radio România Muzical

Publicat: vineri, 12 Iunie 2015 , ora 10.09

Este finalul unei săptămâni toride de vară. Vă întoarceți de la munte, mare, sau pur și simplu doriți să vă destindeți timp de câteva ceasuri... Radio România Muzical vă vine în întâmpinare cu un companion ideal: emisiunea 'A piacere'.

Vă place Mozart? Dar Brahms? Vă place muzica de calitate în general? Bănuiesc că răspunsul este ''da'', altfel nu v-ați afla pe această pagină... De aceea vă spun că începând din 21 iunie, în fiecare duminică de la ora 19 vă puteți bucura timp de două ore de o călătorie auditivă, atât în spațiu, cât și în timp. Vom asculta lucrări celebre, în interpretări de referință. În program vom regăsi nume precum Daniel Barenboim, Leonard Bernstein, Herbert von Karajan, Martha Argherich, Itzhak Perlman și mulți alții. Din vremuri galante și până în tumultosul secol XX, vă aducem în față opusuri care au făcut istorie care și au intrat în mentalul colectiv drept ''the best of the best''.

Vă aștept în fiecare seară de duminică, de la ora 19, la Radio România Muzical, pentru seri de relaxare și încântare în cadrul emisiunii ''A piacere''.

Radu Mihalache