ACUM:
21.00
Scena europeană
Înregistrări sau concerte în direct.
Urmează: 23.30 Sunete contemporane Creații contemporane românești
Apoi: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Arhivă : Recomandări Înapoi

Best of Festival Enescu

Publicat: luni, 16 Decembrie 2013 , ora 13.38

Am citit despre ei, le-am analizat interpretările, am cumpărat bilete, le-am ascultat interviurile și i-am urmărit cu atenție pe toată durata Festivalului Enescu.

E vremea ca la final de an să ne amintim de cele mai importante momente desfășurate în cadrul celui mai important eveniment muzical al anului 2013. Astfel că din toate cele peste 150 de evenimente am ales să vă prezentăm în 8 zile de sărbătoare tot atâtea programe într-un Best of Festivalul Enescu.

Muzicienii care ne-au bucurat, ne-au surprins, care ne-au oferit momente de neuitat revin la Radio România Muzical. Printre ei, Truls Mørk și Orchestra Simfonică din Lucerna, dirijor James Gaffigan într-un program integral Antonin Dvoűák (26 decembrie) și Orchestra Regală Concertgebouw din Amsterdam, un concert din 22 septembrie, când dirijor a Mariss Jansons, iar solistă violonista Lisa Batiashvili (30 decembrie). Toate aceste concerte și multe alte momente importante din ediția din 2013 la Best of Festival Enescu, în fiecare seară de luni pâna vineri în perioada 25 decembrie - 3 ianuarie, de la ora 19,00.

Lucian Haralambie