Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Eveniment Rador: Masa rotundă 30 de ani de presă liberă

Publicat: vineri, 22 Noiembrie 2019 , ora 12.55

Au trecut 30 de ani de la revoluția care a pus capăt comunismului în România și a permis dezvoltarea media. Agenția de presă Rador își propune să analizeze meandrele tranziției și să răspundă la întrebări care nu au fost încă elucidate, organizând masa rotunda cu tema 30 de ani de presă liberă. Evenimentul are loc la Târgul de carte Gaudeamus Radio România. Invitați: prof. univ. dr. Marian Petcu, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București (FJSC), conf. univ. dr. Antonio Momoc, FJSC, Silvia Iliescu, realizator Agenția de presă Rador. Moderator: Carmen Ionescu, manager Agenția de presă Rador.

Invitații sunt așteptați vineri, 22 noiembrie, în corpul B2, Romexpo, la standul de evenimente Radio România, începând cu ora 17:00.

Agenția de presă RADOR s-a născut în 1990 și este una dintre cele mai tinere redacții Radio România. Rador transmite o cantitate uriașă de informații: știri ale reporterilor și corespondenților Radio România, informații monitorizate în limba română și în 15 limbi străine. Agenția scanează, zilnic, peste 50 de posturi de radio și de televiziune, precum și peste 400 de ziare de pe toate continentele. Publică știri, interviuri, analize, comentarii grupate în fluxuri de știri și în buletine specializate: Fluxul Transcrieri, Fluxul General, Fluxul Știri Locale, Flux Inedit, România văzută din străinătate, Români de pretutindeni, Revista presei internaționale, Calendarul Evenimentelor. Web-site-ul Rador, cu o interfață prietenoasă, oferă vizitatorilor un conținut de calitate, bogat în informații utile. Pe scurt: știri interne și internaționale, interviuri, povești de succes, documentare, life style, știri inedite din întreaga lume si multe alte noutăți pe care vă invităm să le descoperiți.

Vă așteptăm la Gaudeamus, dar și pe www.rador.ro și pe Facebook Agenția de presă Rador.