ACUM:
15.00
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Concertele roz (R)
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Premiu UZPR pentru Monica Stoica, jurnalist Radio România Internațional

Publicat: luni, 25 Iunie 2018 , ora 14.41

Monica Stoica, jurnalist la Secția Română Radio România Internațional (RRI), a câștigat unul dintre premiile pentru radio la Gala Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) pentru anul 2017. Monica Stoica a câștigat premiul UZPR pentru rubrica Povestea vorbei, realizată săptămânal la RRI.

Monica Stoica este realizatoarea emisiunii Totul despre România la Radio România Internațional și a rubricii dedicate limbii române Povestea vorbei. Este absolventă a Facultății de Litere a Universității din București, are un masterat în limba română și este doctorand-bursier al Școlii Doctorale de Litere a Universității din București, cu teza Radio România - vector de diplomație culturală, și doctorand-cursant al l'École Doctorale Francophone en Sciences Sociales.

Au mai câștigat premii la secțiunea radio Pompilius-Dumitru Onofrei (Radio România Actualități), Marcel-Iulian Tolcea (Radio Timișoara) și Ioan Vulcan (Antena Satelor).

Au fost acordate în total 17 trofee pentru cele mai bune producții jurnalistice din presa scrisă, online, radio, televiziune și carte tipărită, iar tema ediție din acest an a Galei a fost Limba română, întregitoare de neam.

Gala Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), ediția 2017, a avut loc la Televiziunea Română.