ACUM:
10.00
Grădina de... sunete
Lucrări integrale cunoscute din stilurile baroc-modern
Urmează: 11.55 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 11.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România Reșița continuă campania 'Muzică pentru viață'

Publicat: luni, 18 Decembrie 2017 , ora 12.58
Campania Muzică pentru viață! continuă în municipiul de pe Bârzava. Pentru cea de a doua ediție, echipa Radio România Reșița a ales să ajute copiii! Este vorba despre cei care suferă de boli incurabile care le afectează viața pentru totdeauna.

Fondurile realizate în acest an vor fi oferite Centrului Medical Cristian Șerban de Evaluare, Terapie, Educație Medicală Specifică și Recuperare, din Buziaș. Acesta este o instituție unică în România, prin profilul lui, înființat pentru copii și tineri cu diabet zaharat și hemofilie, cărora, în timp, li s-au adăugat și alte categorii de bolnavi, cu obezitate, dislipidemii și alte boli ale sângelui.

Timp de o săptămână va fi difuzată muzică la cerere contra cost, iar banii vor fi adunați într-o urnă transparentă, amplasată lângă "căsuța de sticlă". Vor fi organizate spectacole în fiecare zi. Au fost invitați și au acceptat să susțină proiectul, în mod gratuit, band-uri și interpreți de muzică folk. Emisia neîntreruptă este interactivă și extrem de dinamică, este transmisă nonstop online, onair și este promovată constant pe rețelele de socializare. În casă vor intra diferiți invitați, politicieni, trupe care cântă live sau ziariști care iau interviuri DJ-ilor.

Cine dorește să ajute este așteptat la Căsuța de sticlă din Parcul Tricolorului din Reșița, în perioada 17-23 decembrie.

Orice gest ajută, determină ca povestea de viață a fiecărui copil să meargă mai departe.

Partenerul campaniei umanitare este Crucea Roșie Filiala Caraș-Severin.