Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Be FM & Play the book la Gaudeamus

Publicat: marți, 21 Noiembrie 2017 , ora 14.28
Joi, 23 noiembrie, îi provocăm pe liceeni cu un concurs literar și încercăm să-i convingem că Proza scurtă merită mai mult, un concurs organizat de București fm și Editura Eikon, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar București.

O discuție despre scrierea creativă, alături de juriul concursului, scriitori, editori și elevi din liceele bucureștene, va avea loc joi, la ora 12:00 la Ceainăria Gaudeamus.

Și tot joi BeFM îți dă câte poți duce! De la ora 14:00, la intrarea în cupolă, dacă ai noroc poți fi ales de echipa noastră să participi la concursul cu același nume. Ce ai de făcut? O scurtă plimbare cu cât mai multe cărți pe cap - cu câte reușești să rămâi, cu atâtea pleci acasă!

Concursul Noi îți dăm câte poți duce! continuă și vineri. Dacă ești la 15:00 sau 17:30 la intrarea în cupolă s-ar putea să te trezești cu cărțile pe cap și chiar să le iei acasă!

Vineri, 24 noiembrie, Mihaela Ioniță și Răzvan Ursuleanu fac emisiune sub ochii tăi, îi găsești În Comunitate la standul Radio România cu invitați surpriză. Și tot vineri te asteptăm să-i aplauzi pe cei mai mari sportivi ai României și să primești autografe.

La ora 15:30, la Standul Radio România are loc Lansarea volumului 7 din Povestea Trecătorilor Eu aleg România 100 de povești de aur ale sportului românesc - un proiect realizat Radio România Regional și București fm în parteneriat cu Bucureștii Vechi și Noi și Apa Nova. Invitați - Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Marian Drăgulescu, Ivan Patzaichin.

Tot vineri, 24 noiembrie, de la ora 17:00, hai la Ceainăria Gaudeamus!

Ștefan Caraman, un scriitor citit și recitit de BFM, aduce multe scrisori într-o carte mult așteptată Celelalte scrisori pentru Rita - editura Herg Benet. Se vorbește, se interpretează, se dau autografe.

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la 12:00, Andreia Bârsan face spectacol cu invitați la Standul Radio România și tot acolo de la ora 13:00 Laufer Bari mixează și dă cadouri boxe wireless. Recunoști melodiile și pleci cu boxa!

Dacă vrei să câștigi un sac cu cărți, trebuie să participi pe www.bucurestifm.ro la concursul Nouă scriitori din noua generație. Vezi prezentarea cărților din campanie pe pagina Facebook București fm, răspunde la întrebare printr-un comentariu la postările de concurs și ești înscris automat la marea tragere la sorți. Cei 9 câștigători vor fi stabiliți sâmbătă, 25 noiembrie, în cadrul emisiunii Spectacol@bucuresti.ro, iar premiile sunt acordate duminică, 26 noiembrie, de la ora 12:00, la Standul Radio România.