ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Anul 2015 la Radio România

Publicat: vineri, 4 Decembrie 2015 , ora 12.41

Joi, 3 decembrie 2015, la sediul Radio România, a avut loc o întâlnire a Președintelui Director General Ovidiu Miculescu cu reprezentanți ai mass media naționale - agenții de presă, televiziuni și publicații - având ca temă "Anul 2015 la Radio România".

Vă prezentăm în continuare câteva dintre aparițiile în media după această întâlnire:

TVR 1 (3 decembrie, ora 20:33) - "Telejurnal":

Radioul public intenționează să se dezvolte puternic în mediul online

Realizator: Radioul public are planuri mari pentru anul viitor. Conducerea Societății de Radiodifuziune a anunțat joi că vor începe să emită pe zece noi frecvențe și intenționează să se dezvolte puternic în mediul online. (...) Îi felicităm pe colegii de la radio și le dorim succes în continuare!

B 1 TV (3 decembrie 2015, ora 18:43): Bilanțul SRR pe anul 2015 s-a dovedit unul bun, cu rezultate mai mult decât mulțumitoare

Realizator: Societatea de Radiodifuziune Română a organizat, astăzi, o conferință de presă, în care a prezentat bilanțul anului 2015. Bilanțul s-a dovedit unul bun, cu rezultate mai mult decât mulțumitoare, prilej de mândrie pentru comitetul deconducere al societății. (...) Societatea a înregistrat în 2014 un profit de 7,7 milioane de lei și previzionează o creștere a acestuia pe anul în curs și, de asemenea, nu are credite, datorii și nici întârzeri la plata facturilor. În materie de strategie pentru anul viitor, SRR va emite pe zece noi frecvențe, încercându-se, astfel, acoperirea optimă a întregului teritoriu al României.

Mediafax: Emisie pe 10 noi frecvențe, dezvoltare în online și digitalizarea Arhivei

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) plănuiește, pentru anul viitor, începerea emisiei pe zece noi frecvențe, inclusiv la Cluj, o dezvoltare puternică în online, ce implică lansarea unei platforme complexe și ușor de accesat de tineri, dar și digitalizarea Arhivei de Aur a Radio România.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/radioul-public-in-2016-emisie-pe-10-noi-frecvente-dezvoltare-in-online-si-digitalizarea-arhivei-14907692

Agerpres: Miculescu - Radio România, pe locul întâi în preferințele românilor

Radio România se află pe locul întâi în preferințele românilor, cu o cotă de piață de peste 30%, a afirmat, joi, Ovidiu Miculescu, președinte director-general al Societății Române de Radiodifuziune (SRR).

http://www.agerpres.ro/cultura/2015/12/03/miculescu-radio-romania-pe-locul-intai-in-preferintele-romanilor-15-06-07

Pagina de media: Șeful radioului public: Nu avem datorii, credite, nici măcar întârzieri la facturi. Aproape două milioane de euro profit

"Radio Romania, în momentul acesta și de o bună perioadă de timp, este unul dintre cele mai stabile servicii publice din Europa", a declarat Ovidiu Miculescu, președinte director general al Societății Române de Radiodifuziune, într-o conferință de presă care a avut loc astăzi.

http://www.paginademedia.ro/2015/12/seful-radioului-public-nu-avem-datorii-credite-nici-macar-intarzieri-la-facturi-aproape-doua-milioane-de-euro-profit

Reporter virtual: Radioul Public, 5 milioane de ascultători pe zi. Se face bugetul

Radio România a avut programată o conferință în care s-a vorbit despre câteva din obiectivele din 2016. Radioul Public va finaliza bugetul instituției pentru 2016. "Așteptăm să vedem și noi bugetul național, pentru că releele, Radio România Internațional și o parte din bugetul Orchestrelor sunt plătite de la buget", a spus directorul Ovidiu Miculescu.

http://www.reportervirtual.ro/2015/12/radioul-public-5-milioane-de-ascultatori-pe-zi-se-face-bugetul-pentru-2016.html

Mediafax: Șeful Societății Române de Radiodifuziune, despre o eventuală unire cu TVR: M-ar durea o formulă în care radioul să aibă de pierdut

Ovidiu Miculescu, președintele-director general al Societății Române de Radiodifuziune (SRR), a vorbit, joi, despre un proiect mai vechi, care prevedea o eventuală unire a Radioului Public cu Televiziunea Română, precizând că ar fi dureroasă o formulă în care radioul să aibă de pierdut.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/seful-societatii-romane-de-radiodifuziune-despre-o-eventuala-unire-cu-tvr-m-ar-durea-o-formula-in-care-radioul-sa-aiba-de-pierdut-14907789

Informațiile au fost, de asemenea, preluate de: România TV, Adevărul, www.ziarelive.ro, www.mariustuca.ro, www.ultimelestiri.com, www.e-stireazilei.ro, www.radardemedia.ro, www.ziare-p-net.ro, www.reportermedia.ro, index-stiri.ro, antena1-brasov.ro și altele.