ACUM:
0.00
Adagietto
În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Urmează: 0.55 Imnul de stat
Apoi: 1.00 Notturno produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România Cultural a lansat varianta mobilă a site-ului propriu, accesibilă de pe orice telefon sau tabletă

Publicat: joi, 23 Iulie 2015 , ora 12.13

Radio România Cultural a lansat o variantă mobilă a site-ului propriu - www.radioromaniacultural.ro, adaptată pentru orice tip de device mobil.

Cu o interfață mai prietenoasă, varianta mobilă a site-ului permite o navigare mai ușoară și un acces mai rapid la principalele categorii de subiecte postate zilnic online de echipa Radio România Cultural.

Știri interne și externe din lumea culturală, programul on air al postului, sinopsisuri ale emisiunilor speciale difuzate zilnic sau top 5 evenimente la zi sunt acum mult mai ușor de parcurs datorită variantei mobile a site-ului.

Arhiva emisiunilor preferate de ascultători este, la rândul ei, mai accesibilă de pe orice telefon mobil, tabletă sau alt device cu orice sistem de operare integrat.

Conținutul online al postului Radio România Cultural este în continuare disponibil și pe aplicația mobilă, care poate fi descărcată gratuit din Appstore și Googleplay, aplicație care permite inclusiv ascultarea în timp real a emisiei on air dar și a arhivei emisiunilor preferate.

Site-ul www.radioromaniacultural.ro acoperă toate zonele artelor din România și oferă zilnic un conținut proaspăt, consistent și profesionist, realizat de întreaga echipă editorială a singurului post de radio dedicat exclusiv culturii din țara noastră.

Activitatea online a Radio România Cultural este la fel de intensă și pe rețelele de socializare Facebook, Twitter și Google+, unde vă așteptăm să vă alăturați miilor de fani deja existenți.