ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România declară sprijin total pentru Radio Chișinău

Publicat: vineri, 15 Mai 2015 , ora 15.00

Membrii Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune s-au întrunit în ședință ordinară la Chișinău, în zilele de 14 și 15 mai.

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație s-a discutat despre consolidarea prezenței Radio România în Republica Moldova prin Radio Chișinău, despre diversificarea programelor și despre oportunitățile de dezvoltare ale acestui post de radio.

Membrii Consiliului de Administrație au avut întrevederi cu oficialități din Republica Moldova. O delegație a Consiliului a fost primită de Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. În cadrul dialogului au fost prezentate activitatea postului Radio Chișinău, obiectivele SRR de dezvoltare a prezenței sale în Republica Moldova, pe fondul importanței deosebite și a rolului pe care îl are astăzi mass media.

Consiliul de Administrație al SRR apreciază că Radio Chișinău, cel mai tânăr membru al familiei Radio România, s-a impus în cei trei ani de la lansare ca o voce puternică, echidistantă și obiectivă în peisajul mediatic al Republicii Moldova, respectând valorile proprii Radio România. Radio Chișinău promovează în emisiunile sale istoria, cultura, valorile comune naționale și europene, precum și limba română.

Conducerea SRR adresează felicitări echipei de la Radio Chișinău și reafirmă susținerea pe care o acordă acestui proiect important.