ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Orașul vorbește despre tineri și cultura on air de Ziua Mondială a Radioului

Publicat: marți, 10 Februarie 2015 , ora 15.30

Radio România Cultural va marca Ziua Mondială a Radioului, vineri 13 februarie, printr-un eveniment-dezbatere cu titlul "Tinerii și cultura on air" desfășurat la Seneca Anticafe din București, în spațiul orar al emisiunii de cultură urbană "Orașul Vorbește", de la ora 10:00.

Invitații întâlnirii, moderată de Ioana Baldea Constantinescu, pe care Radio România Cultural o va transmite în direct on air și video, on line, sunt scriitorul Radu Paraschivescu, violonistul Alexandru Tomescu, regizorul Vlad Trandafir și președintele Fundației Calea Victoriei, Sandra Ecobescu.

Dezbaterea "Tinerii și cultura on air" face parte din proiectul EBU World Radio Day și va fi preluată în direct în prima jumătate de oră de rețeaua internațională EBU.

Dezbaterea își propune să examineze relația consumatorului tânăr de produs cultural cu dinamica pieței, cu mecanismele care diseminează creația sensibilă, cu autorii, muzicienii, artiștii care amprentează, la ora actuală, Orașul. Într-un cadru cât mai relaxat, vom vorbi despre cărți, filme, concerte, piese de teatru, despre credibilitate, autoritate și perspective în domeniul cultural.