ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Știrile care vă interesează, pe www.rador.ro

Publicat: miercuri, 15 Octombrie 2014 , ora 11.57

Internetul a devenit un loc de întâlnire, un loc în care suntem mai liberi, mai conectați și mai solidari. De astăzi, 15 octombrie, Agenția de presă Rador a Radio România vă invită în acest spațiu familiar pentru a descoperi noul său site, www.rador.ro, destinat tuturor acelora care doresc să se informeze, să se destindă, să studieze și să se bucure în comunitatea noastră.

Vă propunem să vă conectați instantaneu la informația națională și internațională care vă interesează, să vă stabiliți agenda zilei pe baza calendarului evenimentelor și să citiți materiale unicat în rubrica de Istorie orală. Poveștile de viață ale unor români foarte tineri care au reușit să își urmeze visul, știrile externe "altfel", analizele și documentarele noastre sunt tot atâtea surprize pe care sperăm să le descoperiți cu plăcere.

Vă așteptăm și pe pagina proprie de Facebook, cu multă prietenie, Like-uri și cu dorința de a comenta împreună tot ceea ce vă interesează.

Rador este agenția de presă a Radio România. Prin intermediul reporterilor posturilor noastre de radio naționale și regionale furnizăm instantaneu știri din România și din lume. De asemenea, Rador dispune de cel mai puternic centru de monitorizare din țară. Monitorizăm peste 57 de posturi de radio și televiziune românești și internaționale, peste 60.000 de surse web, peste 400 de titluri din presa internațională, în 15 limbi străine.