Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară - bilanțul primelor 8 zile

Publicat: joi, 25 Septembrie 2014 , ora 12.43

Radio România vă invită la Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară! Evenimentul se desfășoară în intervalul 19 - 28 septembrie în incinta pavilionului expozițional mobil amplasat în Piața Universității. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10:00 și 20:00, iar intrarea este liberă.

Bilanțul provizoriu al primelor opt zile prefigurează un palmares care consolidează, și în acest an, statutul evenimentului în peisajul editorial românesc: peste 26.000 de vizitatori; vânzări record, înregistrate de expozanți; circa 3.000 de volume donate în cadrul campaniei Cărțile se întorc acasă (fondul de carte astfel constituit va avea ca destinație, în acest an în mod excepțional, Penitenciarul Jilava și Penitenciarul Rahova).

Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară vine în întâmpinarea celor direct interesați să studieze și să achiziționeze manualele, auxiliarele și materialele didactice necesare pe parcursul anului de studiu în curs. Oferta generoasă a ediției, la care participă aproape 50 de expozanți cuprinde: manuale și auxiliare aprobate de ministerul de resort pentru acest an școlar; materiale didactice, pentru toate disciplinele școlare, necesare atât în studiul individual cât și pentru dotarea cabinetelor și a laboratoarelor de specialitate: dicționare, atlase, hărți și planșe, lecții interactive pe suport multimedia etc.; ghiduri și îndrumare pentru cadrele didactice; titluri din bibliografia școlară, din literatura română și străină și multe dintre bestseller-urile adresate copiilor și adolescenților, la prețuri accesibile; cărți și jocuri educative pentru preșcolari.

Parteneri: Primăria Municipiului București, Regia Autonomă de Transport București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Spectacular.

Următorul eveniment în calendarul Programului LECTURA 2014 este Târgul Internațional GAUDEAMUS Carte de Învățătură, ediția cu numărul 21, care va avea loc în perioada 19 - 23 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Înscrierea expozanților are loc în perioada 24 septembrie - 10 octombrie la sediul Radio România.

Pentru informații suplimentare referitoare la Târgurile GAUDEAMUS, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS. Persoane de contact: Cornelia Scarlat (0745.109.648, cornelia@gaudeamus.ro), Anca Badea (0740.121.173, anca@gaudeamus.ro) și Connie Chifor (0745.109.649, connie@gaudeamus.ro).