Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România Cluj are un nou site

Publicat: joi, 28 August 2014 , ora 11.52

www.radiocluj.ro are acum o interfață modernă, cu un conținut complex. Vizitatorii sunt conectați rapid la actualitatea zilei și pot asculta reportaje și interviuri realizate de jurnaliștii postului regional al Radio România. Fluxul informațional al Radio România Cluj este, astfel, la îndemâna oricărei persoane care deține un smartphone.

Noul site este mai ușor de lecturat, cu imagini mai mari, realizat pe o structură adaptată sistemelor Apple sau Android.

Emisiunile au o secțiune separată, în cadrul căreia vor fi promovați invitații, subiectele cele mai interesante, dar și concursurile dedicate ascultătorilor. Aceștia vor avea la dispoziție podcast-uri pentru cele mai audiate emisiuni sau rubrici.

Campaniile Transilvania văzută la radio și EU aleg ROMÂNIA aduc zilnic în atenție cele mai frumoase locuri din Transilvania și din întreaga țară, iar Campania Radio Cluj ajunge la înălțime va reflecta traseul de 800 de kilometri efectuat în 52 de zile, pe crestele Munților Carpați, de cercetașii din Dej.

Urmăriți-ne, dați-ne like-uri și votați materialul preferat! În cadrul campaniei EU aleg ROMÂNIA aveți ocazia să hotărâți topul celor 80 de destinații încărcate de frumusețe, spiritualitate, cultură, inedit sau spectaculozitate, cu un simplu vot. De Ziua Națională, pe 1 Decembrie, vom afla care sunt preferințele românilor.

De asemenea, am introdus articolele de opinie, scrise de redactorii și reporterii Radio Cluj, dar și cele mai bune articole din cadrul proiectului Studenți la Radio Cluj, care se derulează din aprilie 2014 în colaborare cu facultățile de Comunicare și Jurnalism din Cluj și Sibiu.

Noul site al Radio România Cluj oferă vizibilitate maximă și pentru studiourile locale pe care Radio Cluj le are în coordonare, Radio Antena Sibiului și Radio Sighet.

Accesând site-ul www.radiocluj.ro puteți să-i cunoașteți pe cei pe care până acum doar i-ați auzit, datorită camerei video din studioul de emisie. Streaming-ul video, dar și cel audio pentru Radio Cluj și posturile locale sunt cele mai performante la ora actuală pe piața new media românească.

Noutățile vor continua să apară pe site-ul www.radiocluj.ro, pentru că dorim să oferim publicului nostru din țară și din străinătate cele mai bune produse jurnalistice.