Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Daruri pentru cei mici de la București fm

Publicat: vineri, 30 Mai 2014 , ora 9.13

Patruzeci de copii din sectorul 1, aflați în grija asistenților maternali, primesc daruri de Ziua Copilului. Sâmbătă, 31 mai, de la ora 10:00, ei sunt invitați la Cinema Studio pentru a viziona filmele Zarafa și Ucenicul vrăjitor. București fm a făcut posibil acest moment, cu ajutorul partenerilor: Uniunea Cineaștilor din România, Studioul Animafilm și Asociația Culturala Metropolis.

Duminică, 1 iunie, București fm se mută în fața Teatrului de Comedie, la încheierea Festivalului Comediei Românești pentru a deschide Gala de decernare a premiilor festivalului!

La 18:15 Cvartetul 4Arte îi va purta pe cei mici în minunata lume a filmelor animate. Copiii actorilor vor înmâna premiile și toți cei prezenți se vor bucura de un concert inedit oferit de București fm, partener tradițional al FestCo.

Nu uitați, tot pe 1 iunie, de la ora 10:30 sunteți invitați în zona gării din Orășelul Copiilor pentru cea de a doua ediție a Jocurilor Olimpi(ti)ce. Cele mai importante momente vor fi comentate în direct pe București fm 98,3. Rezumatul jocurilor, în imagini pe www.bucurestifm.ro și pe www.faceboook/bucurestifm.