ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Orchestrele Radio - mai aproape de public prin telefon, tabletă și Social Media!

Publicat: marți, 18 Martie 2014 , ora 10.48

Orchestrele și Corurile Radio, care au început anul cu un număr record de spectatori, sunt acum mai aproape de publicul iubitor de muzică prin intermediul unei aplicații mobile, a paginii de Facebook și a canalului dedicat de Youtube. În condițiile în care Sala Radio, cu cele aproape 1000 de locuri, s-a dovedit în această stagiune neîncăpătoare, noutățile on-line vin în întâmpinarea nevoii publicului de a se informa și de a cumpăra biletele "din mers"!

Aplicația Orchestrelor Radio poate fi descărcată gratuit din Appstore și Google Play, pentru ca utilizatorii de telefoane inteligente (smartphones) și tablete să poată urmări, de oriunde s-ar afla, programul curent și cel al evenimentelor speciale și să cumpere bilete on-line printr-un singur click.

Aplicația vă va mai ajuta să fiți la curent cu știrile din lumea muzicii clasice și să accesați canalele de Social Media ale Orchestrelor și Corurilor Radio.

Pe canalul de Youtube dedicat, lansat odată cu aplicația, veți descoperi fragmente video si videoreportaje de la evenimentele de la Sala Radio. Textele de prezentare, în limba română și în limba engleză, vin în întâmpinarea publicului internațional.

Pagina de Facebook a Orchestrelor vă ajută, acum, să urmăriți toate noutățile de la Sala Radio și în Social Media. Dați-ne un like pentru a vă abona și pentru a ne urmări, în fluxul dvs. de știri!

Aplicațiile mobile pot fi descărcate gratuit și de pe site-ul orchestreradio.ro.


Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.