Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

București FM vă invită la Bușteni

Publicat: joi, 13 Februarie 2014 , ora 11.18
În weekend-ul 14-16 februarie capitala distracției se mută la Bușteni! Avalanșa de concerte, concursuri sportive și premii vă așteaptă timp de trei zile la pârtia Kalinderu.
Vunk, Connect-R, Alex Velea, Antonia, Deepcentral, Compact - sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta la serbările orașului Bușteni.
Seria de evenimente organizate de primăria orașului Bușteni va debuta vineri, 14 februarie, atunci când, pe pârtia Kalinderu va avea loc cea de-a șaptea ediție a Cupei Orașului Bușteni la Schi Alpin. La fel ca în anii anteriori, concursul se va desfășura pe 8 categorii de vârstă, băieți și fete. Competiția este dotată cu premii în valoare totală de 12.000 de lei.
București fm va oferi 3 premii pentru cele mai inedite apariții de pe pârtia la baza căreia se aude programul local al postului nostru de radio .
Sâmbătă, 15 februarie , la sala de sport din cartierul Silva va avea loc a doua ediție a Cupei Orașului Bușteni la Lupte Greco-Romane, iar duminică, 16 februarie, este programată finala Cupei Orașului Bușteni la Fotbal în Sală, ajunsă deja la cea de-a opta ediție.
Programul complet al evenimentelor se regăsește pe site-ul www.bucureștifm.ro , dar și pe pagina de facebook BucurestiFM.
Filmăm, înregistrăm, difuzăm, iar duminică va așteptăm pe 98,3 FM sau online pe www.bucurestifm.ro cu o ediție specială a emisiunii Puzzle sportiv, de la ora 13:00.