ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Evenimente Înapoi

André Rieu anunță al șaptelea concert la București, pe 5 iunie 2015

Publicat: vineri, 13 Martie 2015 , ora 10.13
Bilete pentru concertele din 6 și 7 iunie 2015 sunt încă disponibile.

André Rieu anunță cel de-al șaptelea concert, care va avea loc vineri, 5 iunie 2015, în Piața Constituției din Capitală. Biletele pentru al șaptelea concert sunt disponibile deja, prin rețeaua Eventim. Cunoscutul violonist a încheiat joi o scurtă vizită la București. André Rieu a anunțat fanii români că artistul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al concertelor pe care le va susține la București.

"Mă simt atât de bine că am putut revedea Bucureștiul și am întâlnit din nou oamenii săi minunați! Pregătesc cu plăcere detaliile programului concertelor de la București și sunt foarte bucuros că Gheorghe Zamfir mi se va alătura!", a declarat André Rieu.

Bilete pentru concertele din 6 și 7 iunie încă mai pot fi găsite în rețeaua Eventim.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internațional cu spectacolele sale pline extravaganță și de emoție. Deținătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali susțin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un milion de spectatori.Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004.