ACUM:
13.05
Polifonii
Baroc, clasic, romantic, coral, creație și interpretare românească - înlănțuite inedit într-o nouă emisiune.
Urmează: 15.17 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 15.21 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Evenimente Înapoi

Vedetele anului 2015 la Sala Radio: de la Elena Moșuc la Richard Galliano

Publicat: miercuri, 7 Ianuarie 2015 , ora 10.59

După epuizarea abonamentelor, s-au pus în vânzare biletele individuale la Sala Radio.

Concertele și recitalurile din stagiunea Sălii Radio sunt mult apreciate de publicul bucureștean! Au dovedit acest lucru nu numai evenimentele derulate cu sală plină și locuri vândute în picioare, ci și faptul că abonamentele puse în vânzare în luna decembrie pentru perioada ianuarie-martie a stagiunii de la Sala Radio s-au epuizat!

Mai există însă o șansă pentru iubitorii muzicii de calitate care doresc să participe la evenimentele speciale pregătite de Orchestrele și Corurile Radio România pentru noul an: începând de marți, 7 ianuarie 2015, biletele individuale pot fi achiziționate pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Printre serile muzicale de care puteți avea șansa să vă bucurați se numără: Norma (operă în concert) într-o distribuție de excepție, cu Elena Moșuc în rolul titular (30 ianuarie), concertul marelui acordeonist francez Richard Galliano, alături de Big Band-ul Radio (8 martie), evenimentul în care violonistul Gabriel Croitoru va cânta celebrele "Anotimpuri" ale lui Vivaldi alături de Orchestra de Cameră Radio (28 ianuarie), seara în care violonistul Liviu Prunaru va interpreta unul dintre concertele lui Paganini, alături de Orchestra Națională Radio (6 martie) sau Integrala sonatelor de Beethoven pentru pian și vioară, partea a II-a, un prilej extraordinar de a-l asculta pe Valentin Gheorghiu la pian, alături de Gabriel Croitoru la vioară (4 februarie) etc.


Casa de bilete a Sălii Radio este situată pe strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteți contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este:

- de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

- în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

- în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 și 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă și duminică în zilele fără concert).


Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 și 44 până la stația "Radio România" - Piața Virgiliu (Str. Berzei la intersecția cu Știrbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteți de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere - Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Știrbei Vodă, B-dul Eroilor, Calea Plevnei, B-dul Dinicu Golescu - autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.