Arhivă articole : Reportaje

Arhiva : 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 |

AUDIO. 'Ascultă 5 minute de muzică clasică' în spații neconvenționale - magazinele Dedeman

Publicat: miercuri, 16 Martie 2016 , ora 11.33
 

Suntem în luna martie și, așa cum v-a obișnuit deja Radio România Muzical, este perioada în care sunteți invitați ca în spațiile neconvenționale să ascultați 5 minute de muzică clasică.

"Am observat. M-am și minunat. Am o părere foarte bună."

"Este o metodă bine gândită de promovare."

Ora 15.00 într-unul dintre magazinele de materiale de construcții din Capitală și cumpărători încântați de muzica din magazine - cele 5 minute de muzică clasică propuse de postul nostru prin proiectul pe care îl derulăm din anul 2010.

"Eu îl văd ca pe un lucru bun."

"E foarte plăcut. Mie, unul, îmi place! Privești mai cu drag produsele."

"E o idee cred că benefică pentru toată lumea. Așa o muzică mai romantică te mai îndeamnă la meditație, te mai uiți la preț, te mai uiți la calitate, mai vezi alte nuanțe… Uite așa, de exemplu, eu acum aș asculta o Carmen de Bizet. N-am mai auzit de mult. M-a încântat, sincer să fiu! Mai scoate și altceva decât cotidianul acesta zvăpăiat, țopăit și așa și pe dincolo."

Despre inițiativa Radio România Muzical - Ascultă 5 minute de muzică clasică - ne-au vorbit și angajații Dedeman:

"Din punctul meu de vedere e ok, pentru că mie-mi place muzica clasică și ascult. Cred că e mai liniștitoare față de asta, așa, agitată, care e la boxe. Cred că îi calmează pe oameni. Eu aș vrea și mai mult de 5 minute."

"Foarte bun! 5 minute mi se par insuficiente pentru cât de puțină cultură se transmite în momentul de față. Cunosc acest proiect de mai mult timp și bineînțeles că este benefic."

Proiectul continuă. Zilnic până în 31 martie sunteți invitați să ascultați cele 5 minute de muzică clasică pe frecvențele Radio România Muzical, dar și on-line pe site-ul nostru, în secțiunea dedicată proiectului.

Reportaj realizat de Lucian Haralambie