Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Concertele Roz continuă și săptămână următoare pe scena Sălii Radio

Publicat: duminică, 14 Iunie 2020 , ora 0.00
Următoarele două evenimente din seria 'Concertelor Roz', organizate de Radio România Muzical și Orchestrele Radio România, vor avea loc miercuri, 17 iunie, și joi, 18 iunie 2020. Cel de-al treilea concert cameral din seria 'Beethoven' va fi susținut miercuri, 17 iunie, de patru membri ai Orchestrei de Cameră Radio: violoniștii Tiberiu Branga și Andrei Stanciu, violista Emma Rotomeza și violoncelistul Radu Sinaci. În interpretarea acestora vom putea audia Cvartetele op. 18 nr. 1 în fa major și nr. 4 în do minor semnate de compozitorul celebrat în 2020 la 250 ani de la naștere.
Joi, 11 iunie, în seria concertelor de jazz vor fi prezenți Sebastian Burneci, Cătălin Milea, Florian Radu, George Natsis, Laurentiu Zmău - membri ai Big Bandului Radio, cu Adrian Flautistu ca invitat. Concertul intitulat 'A tribute to Miles Davis' propune un repertoriu variat, de la piese acustice din prima perioadă a lui Miles Davis și până la cele din ultima parte a vieții artistului.
Ambele concerte se vor desfășura fără public, ele putând fi ascultate în transmisiune directă, de la ora 19.00, la Radio România Muzical și Radio România Cultural.
Maria Isabela Nica