Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Sînziana Mircea, Ioana Cristina Goicea, Cătălin Milea și Matei Ioachimescu - recitaluri pe pagina de facebook RRM

Publicat: joi, 26 Martie 2020 , ora 0.00
În această perioadă în care toate evenimentele live au fost anulate, însă muzicienii își doresc să rămână în contact cu publicul lor, pot beneficia de promovarea Radio România Muzical, prin organizarea concertelor transmise în direct, online, pe propriul site/cont social media.
Mai mult, putem găzdui pe site-ul și contul nostru Facebook aceste evenimente live. Pentru concerte transmise în direct (și) pe site-ul nostru, avem nevoie de codul embeded al transmisiunii, pentru live pe Facebook, recomandăm crearea unui eveniment cu Radio România Muzical co-hosting.
Sînziana Mircea propune o serie de trei recitaluri transmise de la sediul Museart Academy, ce vor fi accesibile pe pagina facebook Radio România Muzical și Museart Academy. Mâine, 27 martie, are loc cel de-al doilea recital din această serie online #staiacasa, propusă de pianista Sinziana Mircea, cu participarea unor invitati speciali din România si Italia. De la ora 19.00, muziciana va prezenta un program intitulat Classical evergreens, cu piese de Beethoven, Bach, Chopin, Satie și Albeniz. Invitați vor fi doi artiști italieni - percuționistul Eugenioprimo Saragoni și bandoneonistul Giancarlo Palena.
Duminică, 29 martie, sunteți invitați la o întâlnire relaxată cu saxofonistul Cătălin Milea, care vă propune un program de jazz intitulat Gustări muzicale, în cadrul seriei Jazz în sufragerie. Ora de începere este 15,00.
În aceeași zi de 29 martie, de la ora 17.00, violonista Ioana Cristina Goicea va susține un mini-recital de 30 de minute.
Marți, 31 martie, de la ora 16.30, flautistul Matei Ioachimescu revine, live de la Viena, cu seria intitulată L'isolation. Muzicianul va interpreta piese de Johann Joachim Joachim Quantz, Doina Rotaru și Georg Philipp Telemann.
Toate aceste recitaluri live vor fi accesibile gratuit pe paginile de socializare administrate de artiștii amintiți și pe contul facebook Radio România Muzical.
Larisa Clempuș