Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Ascultă 5 minute de muzică clasică pentru elevi și profesori

Publicat: joi, 19 Martie 2020 , ora 0.00
Chiar dacă școlile sunt închise, proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică", accesibil la acest link http://www.romania-muzical.ro/5-minute și propus de Radio România Muzical, continuă. În prima pagină de site a proiectului găsiți, ca de obicei, două piese muzicale însoțite de explicații, dar și concursul online, cu întrebări legate de explicațiile de la finalul fiecărei piese. Săptămânal, prin tragere la sorți, se acordă și 10 premii constând în CD-uri oferite de sponsorul competiției, Universal Music România.

Tot în această perioadă când școlile nu funcționează, puteți avea în vedere pentru educația muzicală a copiilor și tinerilor vasta bibliotecă audio pe care o regăsiți la linkul http://www.romania-muzical.ro/5-minute, secțiunea Piese pentru elevi de pe site-ul proiectului Ascultă 5 minute de muzică clasică: peste 200 de piese muzicale cu explicații pe înțelesul tuturor.

În spații neconvenționale, proiectul Ascultă 5 minute de muzică clasică continuă până la finalul lunii martie 2020. Partenerii proiectului sunt: Carrefour România, Cora România, Mega Image, Mobexpert, Dedeman, Leroy Merlin, Librăriile Humanitas, Castelul Bran, CRH România, Iulius Mall din Iași, Timișoara, Cluj și Suceava, Mood Media, Palas Mall Iași, ParkLake Shopping Center și Băneasa Shopping City din București, PwC România, Vivo Pitești și Baia Mare, Arena Mall din Bacău, Hello Shopping Park din Bacău.