Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Evenimente muzicale de 1 iunie

Publicat: luni, 28 Mai 2018 , ora 0.00

De Ziua Copilului - vineri, 1 iunie 2018, de la ora 11.00, sunteți invitați "cu mic, cu mare" la Sala Radio, la concertul educativ care vă propune un repertoriu antrenant și accesibil pentru cei mici, de la Mica serenadă a lui Mozart sau fragmente din Anotimpurile lui Vivaldi, până la partituri din musical-uri celebre ca Mary Poppins, Sunetul Muzicii sau Veronica.

Pentru ca cei mici să se bucure de magia muzicii, pe scena Sălii Radio se vor reuni Orchestra de Cameră Radio, violonista Cristina Anghelescu și Corul de Copii Radio, ansamblu care se bucură deja de o mare popularitate printre micii spectatori, dirijat de Răzvan Rădos și acompaniat la pian de Magdalena Faur. Întregul eveniment se va desfășura sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Evenimentul este cu acces gratuit (în limita locurilor disponibile). Concertul are o durată de aproximativ 70 de minute (fără pauză). Accesul se va face începând cu ora 10.00.

Tot cu ocazia Zilei Copilului, Opera Comică pentru Copii vine cu o noutate! Celebrul musical "Sunetul muzicii", de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, se va juca în premieră pe scena mare a instituției, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. Spectacolul este programat pentru ora 11:00.

Lucian Haralambie