Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Schimbare de program la Opera Natională București

Publicat: joi, 7 Decembrie 2017 , ora 0.00
Gala Premiilor Operelor Naționale, ediția a V-a, care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, 7 decembrie 2017, se va reprograma în data de 28 decembrie; iar Gala Aniversară - 96 de ani de la Instituționalizare de mâine, 8 decembrie, a fost anulată, potrivit unui comunicat emis de Opera Națională București.
În memoria Majestății Sale, Regele Mihai I al Românei, Opera Națională București a programat vineri, 8 decembrie, de ora 18,30 spectacolul "Messa da Requiem" de Giuseppe Verdi cu participarea extraordinară a tenorului Teodor Ilincăi.
Biletele achiziționate pentru Gala Premiilor Operelor Naționale, ediția a V-a, de joi, 7 decembrie sunt valabile pentru același eveniment programat pe 28 decembrie.
Spectatorii care au achiziționat tichete pentru Gala Premiilor Operelor Naționale, ediția a V-a, de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și nu pot participa la evenimentul din data de 28 decembrie sunt rugați să se prezinte la sediu până astăzi, 7 decembrie, pentru a primi contravaloarea acestora.
Cei care au achiziționat bilete online și nu pot participa la evenimentul din data de 28 decembrie sunt rugați să trimită o solicitare către comunicare@operanb.ro pentru a primi contravaloarea acestora în contul din care au făcut plata.
Spectatorii care au achiziționat tichete de la Casa de Bilete a Operei Naționale București pentru Gala Aniversară - 96 de ani de la Instituționalizare programată vineri, 8 decembrie, ora 18:30 sunt rugați să se prezinte la sediu pentru a primi contravaloarea acestora.
Larisa Clempuș