Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Ateneul Român găzduiește trei concerte pe parcusul zilei

Publicat: duminică, 26 Februarie 2017 , ora 0.00
Trei manifestări sunt programate în această zi de duminică, 26 februarie, la Ateneul Român. De la ora 12.00, în Sala mare, Trio Pro Arte - violonista Anda Petrovici, violoncelistul Marin Cazacu și pianistul Andrei Licareț vor interpreta lucrări semnate Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven și Dmitri Șostakovici.

Tot în Sala mare a Ateneului, cu începere la ora 17.00, în prim plan se va afla Felicia Donceanu. Portretul componistic al acesteia va include lucrări instrumentale, vocale, dar și spectacolul de teatru muzical ”Ierburi de leac”. Printre interpreții care vor urca pe scenă se numără Trio Mozaic, violonistul Lucian Gabriel Dănilă, Corul ALL’S, condus de Adrian Ionescu și actorii Anca Sigartău, Mihai Bisericeanu și Mihai Gruia Sandu.

Iar de la ora 19.00, în Sala mică a Ateneului Român, publicul va asculta un recital de muzică contemporană susținut de violista Cornelia Petroiu. Aceasta va interpreta lucrări în primă audiție absolută care i-au fost dedicate, purtând semnătura unor compozitori dintre care îi amintim pe Joseph Kasper, Pablo Fedele, Paul Richards și Samuel Cho.