Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

`Craciunul altfel`, o nouă producție a teatrului Nottara

Publicat: luni, 21 Decembrie 2015 , ora 0.00
Astăzi, 21 decembrie, Teatrul Nottara vă invită la spectacolul „Crăciunul, altfel”, desfășurat în parteneriat cu Asociația SmartArt, chiar lângă Bradul de Crăciun împodobit în Sala ARCUB, din str. Batiștei nr. 14.
Spectatorii vor avea parte de un spectacol muzical care redă atmosfera din Bucureștiul interbelic, creionată de vocile soliștilor de operă Iordache Basalic, Andrei Lazăr, Mădălina Constantin, grupul coral Pnevma și trupa de balet All's Ballet, coordonată de coregrafa Beatrice Șerbănescu. Vor putea fi ascultate lucrări specifice perioadei interbelice ca Zaraza, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara ?, Iubesc femeia, piese din repertoriul cântăreței franceze Edith Piaf și colinde românești și internaționale.
„Crăciunul, altfel” este primul spectacol organizat de Teatrul Nottara, după suspendarea reprezentațiilor de la sediul său. La Sala ARCUB sunt proiectate a fi prezentate temporar 19 dintre cele 36 de producții ale Teatrului Nottara, restul putând fi vizionate la Cercul Militar, de două ori pe lună, și la Sala de la Palatul Cotroceni, o dată pe lună.