Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Lansare 'A journey into classical' cu Răzvan Stoica și Andreea Stoica

Publicat: luni, 7 Septembrie 2015 , ora 0.00
Vineri, 25 septembrie, de la ora 20.00, Palatul Bragadiru găzduiește concertul extraordinar care lansează, în premieră în România, primul album semnat de violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica pentru casa Universal Music România: "A journey into classical". 
Programul concertului din 25 septembrie cuprinde 80 minute de muzică de cea mai bună calitate, urmate de o sesiune de autografe și posibilitatea de a socializa cu protagoniștii. Acustica specială a sălii Grand Colosseum din Palatul Bragadiru oferă publicului premizele unei experiențe muzicale de excepție. 
Răzvan Stoica este unul dintre cei mai importanți tineri muzicieni europeni ai momentului. Tehnica excepțională și pasiunea interpretării au atras admirația publicului și a criticilor din întreaga lume, fiind onorat cu peste 30 de premii muzicale internaționale. Din anul 2009, Răzvan cântă la o vioară Antonius Stradivarius datată din anul 1729, pe care a câștigat-o prin competiția de prestigiu "Strad prize" de la Salzburg. În urmă cu doi ani, a cucerit marele premiu al EURORADIO New Talent Competition desfășurat la Bratislava, atrăgând atenția lumii întregi. Participarea sa a fost posibila cu sprijinul si la invitația Radio Romania Muzical.