Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Lansarea cărții 'Festivalul George Enescu în era Holender'

Publicat: miercuri, 2 Septembrie 2015 , ora 9.16
Apărută la Editura Operei Naționale București, cartea Festivalul "George Enescu" în era Holender, reunește texte semnate de Ioan Holender, Livius Ciocârlie, Emil Hurezeanu, Dan Dediu, Ioana Marghita și Sever Voinescu și aduce în prim-plan momente din istoria, mai mult sau mai puțin recentă, a Festivalului "George Enescu", prezentate cititorilor din perspective diferite de către cei șase autori, dar și legătura dintre personalitatea lui Ioan Holender și cel mai prestigos eveniment cultural al României.
Evenimentul de lansare a cărții Festivalul "George Enescu" în era Holender, va avea loc vineri, 4 septembrie 2015, ora 14.00, la Ateneul Român, instituție pe scena căreia s-au desfășurat multe dintre momentele muzicale de excepție petrecute de-a lungul anilor în cadrul festivalului. La evenimentul de lansare vor participa alături de autori și reprezentanți ai Editurii Operei Naționale București și personalități din lumea culturală bucureșteană. În aceeași zi, în pauza concertului susținut de Staatskapelle Dresden care va avea loc la Sala Palatului începând cu ora 19.00, domnul Ioan Holender va susține și o sesiune de autografe.

Cartea Festivalul "George Enescu" în era Holender se va putea achiziționa în ziua lansării de la punctele de vânzare ale Operei Naționale București aflate la Ateneul Român și Sala Palatului, dar și de la Casa de bilete ONB, urmând ca după deschiderea stagiunii 2015-2016 a instituției, volumul să poată fi achiziționat și de la Librăria Operei Naționale București.