Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Târgul Gaudeamus

Publicat: sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 , ora 17.56

Ziua de astăzi este penultima pentru cea de-a XIX-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de Învățătură organizat de Radio România la Pavilionul Central Romexpo din București. La ora 12,00, la standul 249 situat la nivelul 4.50 are loc lansarea volumului "Muzica, în inima fascinației" semnat de pianist Elizabeth Sombart și apărut la editura "Spandugino". Participă: Lavinia Spandonide, Elizabeth Sombart, prof. univ. dr. Dan Dediu-Sandu și acad. Solomon Marcus .

Iar la ora 13,00, Casa de Editură Grafoart lansează, la nivelul 7.70 volumu "120 solfegii de grad superior" de Ion Dumitrescu. Invitată: fiica artistului, pianist Ilinca Dumitrescu.

Și astăzi vă așteptăm la standul postului Radio România Muzical, plasat la nivelul 4.50, unde vizitatorii au șansa de a crea un cadou muzical pentru cei dragi. Este sufiecient să ne lăsați un mesaj și titlul unei lucrări preferate, iar opțiunile dvs. se vor regăsi în ediția specială a emisiunii "Ascultătorii propun" din 23 decembrie, ora 19,00.