Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Continuă Festivalul Muzicii de Cameră și Interpretare Solistică Tudor Jarda

Publicat: joi, 6 Noiembrie 2014 , ora 0.00
Până în 7 noiembrie 2014 se desfășoară Festivalul Muzicii de Cameră și Interpretare Solistică "Tudor Jarda" al Formațiilor Instrumentale și Soliștilor din Armată, serie organizată de către Asociația Trompetiștilor din România, în parteneriat cu Serviciul Muzicilor Militare București, Universitatea Babeș - Bolyai și Cercul Militar din Cluj-Napoca, în colaborare cu Academia de Muzică „Gheorge Dima'', Universitatea Națională de Muzică din București și Universitatea de Arte din Târgu Mureș - Facultatea de Muzică.
Astăzi, 6 noiembrie, continuă concursul soliștilor și formațiilor camerale, găzduit de Sala de Spectacole a Cercului Militar Cluj-Napoca de la ora 17:00. Gala laureaților, festivitatea de premiere și concertul de închidere al Festivalului sunt programate mâine, 7 noiembrie, în Sala de spectacole a Cercului Militar Cluj – Napoca, de la ora 18,00.
Această ediție este dedicată împlinirii a 155 de ani de la înființarea Statului Major General al Armatei Române, iar proiectul suține candidatura orașului Cluj Napoca la Titlul de Capitală Culturală Europeana – 2021.