ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

'Spărgătorul de nuci', la Opera Comică pentru Copii

Bookmark and Share
Publicat: vineri, 7 Decembrie 2018 , ora 0.00
Opera Comică pentru Copii prezintă vineri, 7 decembrie 2018, spectacolul de balet Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski, în regia și coregrafia lui Cătălin Caracaș și secnografia semnată de Adriana Urmuzescu. Din distribuție fac parte Cristina Dijmaru, Ovidiu Matei Iancu și Levente Szasz. Spectacolul are două reprezentații în Sala mare a instituției amintite, de la orele 11,00 și 18,30.
Tot în organizarea Operei Comice pentru Copii continuă, în curtea instituției (din Calea Giulești nr. 16), Târgul Poveste de Crăciun, ediția a III-a. Sute de copii și tineri din rețeaua Cantus Mundi interpretează cântece specifice sărbătorilor de iarnă, vestind apropierea Crăciunului. De asemenea, în cadrul târgului au loc un concurs dedicat ansamblurilor vocale de colindători, spectacole pentru copii, expoziții, atelierele spiridușilor, caruselul cu jucării, patinoarul copiilor și multe alte surprize pregătite de organizatori.
Târgul Poveste de Crăciun se derulează până în 15 ianuarie. Activitățile din timpul săptămânii de luni până vineri, se desfășoară între orele 16,00 și 21,30, iar sâmbătă și duminică între orele 11,00 și 22,30. Intrarea este liberă.
Larisa Clempuș