ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

'Poveste de Crăciun', spectacol la Sala Polivalentă din București

Bookmark and Share
Publicat: marți, 4 Decembrie 2018 , ora 0.00
Marți, 4 decembrie 2018, de la ora 19.00, Opera Comică pentru Copii prezintă, la Sala Polivalentă din București, Povestea de Crăciun, un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu. Participă artiștii lirici și Baletul Operei Comice pentru Copii, alături de invitați surpriză.
Tot în organizarea Operei Comice pentru Copii continuă, în curtea instituției (din Calea Giulești nr. 16), Târgul Poveste de Crăciun, ediția a III-a. Sute de copii și tineri din rețeaua Cantus Mundi interpretează cântece specifice sărbătorilor de iarnă, vestind apropierea sfintei sărbători de Crăciun. De asemenea, în cadrul târgului au loc un concurs dedicat ansamblurilor vocale de colindători, spectacole pentru copii, expoziții, atelierele spiridușilor, caruselul cu jucării, patinoarul copiilor și multe alte surprize pregătite de organizatori.
Târgul Poveste de Crăciun se derulează între 29 noiembrie și 15 ianuarie. Intrarea este liberă. Activitățile din timpul săptămânii de luni până vineri, se desfășoară între orele 16,00 și 21,30, iar sâmbătă și duminică între orele 11,00 și 22,30.
Larisa Clempuș