Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

24 martie - Ziua Radio România Muzical

Publicat: miercuri, 21 Martie 2018 , ora 9.41

În 24 martie 2018, Radio România Muzical împlinește 21 de ani de existență.

Cu acest prilej, violonistul Alexandru Tomescu va susține un recital la ParkLake Shopping Center din București, de la ora 18.00, în calitatea sa de ambasador al proiectului "Ascultă 5 minute de muzică clasică" derulat de postul nostru de radio. După recital, va urma o sesiune de autografe.

24 martie este și Ziua muzicii clasice la Librăriile Cărturești și Humanitas din toată țara. Discurile cu muzică clasică vor avea o reducere de 15%.

În 24 martie, pe parcursul emisiunilor noastre, vom difuza din mesajele trimise de ascultători cu ocazia aniversării noastre. Cele mai frumoase mesaje vor fi premiate de Librăriile Humanitas cu două seturi de albume - câștigătorii vor fi anunțați la finalul emisiunii Perpetuum mobile din 21 martie.

În 24 martie, emisiunea Grădina de sunete vă readuce în atenție înregistrări din concertele organizate anul trecut de postul nostru, cu ocazia aniversării de 20 ani. Protagoniști: Alexandru Tomescu, Luiza Borac, Alexandra Dariescu și Cristian Măcelaru.

Despre toate acestea va discuta Lucian Halarambie, realizatorul emisiunii Perpetuum mobile, astăzi, 21 martie, de la ora 18.15 cu redactorul șef Radio România Muzical, Cristina Comandașu, și reprezentanți ai Librăriilor Cărturești și Humanitas. Alexandru Tomescu ne-a transmis un mesaj cu această ocazie. Emisiunea poate fi urmărită în direct și video pe site-ul nostru. 

Cristina Comandașu