ACUM:
7.00
Musica viva
Matinalul altfel, marca Radio România Muzical.
Urmează: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 9.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Corul 'Madrigal' în Festivalul 'Classics for Pleasure'

Bookmark and Share
Publicat: marți, 15 August 2017 , ora 0.00
Astăzi, 15 august, de la ora 16:00, Corul Național de Cameră "Madrigal - Marin Constantin" dirijat de Anna Ungureanu susține un concert în Biserica Ursulinelor din Sibiu. Prezența ansamblului coral se înscrie în cadrul celei de-a șaptea ediții a Festivalului "Classics for Pleasure", ce se desfășoară la Sibiu, în perioada 14-16 august 2017.
Pentru această ocazie, membrii Corului Madrigal au pregătit un program cu lucrări religioase și laice din repertoriul românesc și universal. Concertul de la Sibiu încheie seria celor susținute de Corul Madrigal în această vară în mai multe așezăminte religioase din țară. Pe 2 iulie, membrii Madrigalului au concertat în Biserica Ortodoxă din Prejmer (jud. Brașov), cu ocazia sfințirii lăcașului de cult, iar pe 14 iulie, ansamblul coral a cântat în Biserica Evanghelică din Cristian (jud. Brașov), în cadrul celei de-a patra ediții C’Art Fest - Cristian International Art Festival.
Festivalul "Classics for Pleasure", organizat de Asociația Elite Art Club UNESCO, se află în acest an la cea de-a șaptea ediție. Evenimentul aduce an de an în atenția publicului creația sonoră cultă, în interpretarea unora dintre cei mai apreciați muzicieni ai momentului.