ACUM:
1.00
Notturno
Produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio.
Urmează: 7.00 Allegro... de weekend Un matinal clasic, într-un tempo vivace.
Apoi: 9.50 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.

Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Turneul Argentango la Ploiești

Bookmark and Share
Publicat: duminică, 23 Aprilie 2017 , ora 0.00
A doua ediție a Turneului național Argentango continuă. Astăzi, 23 aprilie 2017, cei cinci muzicieni - cântăreața Analia Selis, pianistul Mariano Castro, Omar Massa la bandoneon, Răzvan Suma la violoncel și Rafael Butaru la vioară - susțin un concert de tango la Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești. Aranjamentele au fost realizate de Mariano Castro special pentru acest proiect. Concertul începe la ora 19.00.
Turneul Argentango se derulează până în data de 27 aprilie, când se va încheia cu un concert la Sala Capitol a Filarmonicii din Timișoara.
Artiștii dedică seria acestor concerte unei cauze caritabile - Hospice Casa Speranței - instituție ce există de 25 de ani în România pentru a oferi sprijin gratuit copiilor și adulților cu boli incurabile. Pentru că știu cât de mare este nevoia de servicii de îngrijire paliativă, muzicienii s-au alăturat demersurilor Hospice și îi îndeamnă și pe spectatorii lor să se implice, prin donații, sau prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit sau orice altă formă de susținere acestei cauze (www.hospice.ro).