ACUM:
22.00
Grădina de sunete (R)
Marea muzică, dincolo de cuvinte: într-o grădină paradisiacă
Urmează: 0.00 Grădina de sunete (R) Marea muzică, dincolo de cuvinte: într-o grădină paradisiacă
Apoi: 0.30 Nocturn jazz Un ambiet jazzy pentru nopți senine.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

GALERIE FOTO. Lansarea volumului 'Pas cu pas' de Klaus Iohannis

Bookmark and Share
Publicat: joi, 20 Noiembrie 2014 , ora 8.49

Prima zi a Târgului Internațional de Carte GAUDEAMUS - Carte de Învățătură a stabilit un record de vizitatori. Din cei 10.000 de oameni care au venit la cel mai important eveniment dedicat cărții, organizat de Radio România, peste 2500 au participat la lansarea volumului președintelui ales, Klaus Iohannis, Pas cu pas, carte apărută la Editura Curtea Veche. Klaus Iohannis a semnat toate volumele cumpărate de admiratori, prelungind cu o oră, în mod excepțional, programul primei zile a Târgului.

Președintele ales, Klaus Iohannis, a vizitat și standul Radio România, unde s-a întreținut, vreme de câteva minute, cu președintele director general al Radioului, Ovidiu Miculescu. Cei doi au vorbit despre importanța informării obiective a publicului dar mai ales despre rolul major pe care Radio România îl are în viața culturală din România.

Târgul Internațional de Carte Gaudeamus își așteaptă vizitatorii până duminică, între orele 10,00 și 20,00. Recordul acestui an este reprezentat de cele 750 de evenimente organizate timp de 5 zile, o performanță neatinsă în istoria de 21 de an a manifestării.