Înapoi

Victor Ponta salută muzicienii prezenți la Festivalul Internațional al Orchestrelor Radio

Publicat: marți, 23 Septembrie 2014 , ora 10.41

Premierul Victor Ponta salută muzicienii prezenți la Festivalul Internațional al Orchestrelor Radio ''RadiRo'' și spune că aceștia transformă Bucureștiul, pentru o săptămână, în Capitala europeană a muzicii clasice.

''Salut toți muzicienii de excepție prezenți la ediția 2014 a Festivalului Internațional al Orchestrelor Radio - RadiRo!

Instrumentiști, dirijori și soliști de calibru internațional ne încântă zilele acestea cu arta lor minunată și transformă pentru o săptămână Bucureștiul în Capitala europeană a muzicii clasice. Sunt mândru că Radio România organizează un eveniment cultural de o asemenea ținută europeană. Felicitări!'', a scris Victor Ponta, luni, pe Facebook.

Cea de-a doua ediție a RadiRo aduce la București orchestre ale radiourilor din Finlanda, Franța, Republica Cehă și Germania, într-un program artistic dedicat muzicii lui Richard Strauss, în anul în care se împlinesc 150 de ani de la nașterea marelui compozitor german. Festivalul Internațional al Orchestrelor de Radio - RadiRo se desfășoară la Sala Radio, până pe 27 septembrie.

București, 22 sep 2014 /Agerpres/