ACUM:
15.30
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Perpetuum mobile Actualitate, muzică bună, educație și ... un tonus optimist la final de zi.
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Agenda de concert Înapoi

Se lansează abonamentele pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio!

Bookmark and Share
Publicat: marți, 13 Martie 2018 , ora 13.59

Dacă v-ați propus să ascultați în acest an muzică bună sau să dăruiți celor dragi un frumos cadou muzical, acum este momentul potrivit să alegeți Sala Radio pentru a vă relaxa în timpul liber ! Orchestrele și Corurile Radio România vă prezintă, la început de primăvară, "oferta muzicală" de neratat pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2018).

Violonistul Alexandru Tomescu, prezent atât în concertele de stagiune cât și în calitate de protagonist al Turneului "Stradivarius", pianistul Daniel Petrică Ciobanu - distins cu Premiul al II-lea și cu Premiul publicului în cadrul prestigiosului concurs Artur Rubinstein de la Tel Aviv, prezent pentru prima dată în stagiunea Radio cu un program spectaculos ce include Rapsodia pe o temă de Paganini de Rachmaninov și Rhapsody in blue de Gershwin sau dirijorul Cristian Măcelaru, care revine la Sala Radio cu două propuneri repertoriale irezistibile: Simfonia I de Enescu și Simfonia a II-a de Rachmaninov sunt doar câteva dintre evenimentele ultimei perioade de stagiune la Sala Radio, pe care ați regreta dacă le-ați pierde!

De asemenea, sunteți invitați să îi ascultați pe pianiștii Dana Borșan - interpretă a Concertului nr. 1 de Ceaikovski în seara care va încheia stagiunea Orchestrei Naționale Radio și Horia Mihail - semnatar, și în acest an, al recitalului din cadrul turneului "Pianul călător", violonista Ioana Cristina Goicea, dirijorii Leo Hussain, David Crescenzi și Julien Salemkour, acesta din urmă avându-l ca invitat pe unul dintre cei mai importanți pianiști ai momentului, Saleem Abboud Ashkar.

Așadar, pentru a fi siguri că nu pierdeți cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie-iunie 2018, vă propunem, începând de miercuri, 14 martie, abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio.

Vă așteptăm la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteți contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

de luni până vineri, între orele 13.00-19.00 ;

în zilele de concert/spectacol din weekend : 13:00-19:00 (casa este închisă sâmbătă și duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele și recitalurile din stagiunea Orchestrelor și Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Prețurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2018):

- Abonamente de acces:

- categoria I - 405 lei

- categoria a II-a - 324 lei

- categoria a III-a -243 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

- categoria I redus - 243 lei

- categoria a II-a redus - 195 lei

Biletele și abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor și Corurilor Radio se achiziționează on-line doar prin rețeaua www.bilete.ro.

Abonamentele de acces cu preț întreg sunt disponibile și pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și la Casa de bilete a Sălii Radio Cele cu preț redus se pot achiziționa numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie și a cărții de identitate.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro