Se întâmplă la Radio România Înapoi

Lansăm Moștenitorii României, un proiect Radio România

Publicat: vineri, 23 Martie 2018 , ora 10.15

Moștenitorii României, un titlu pe cât de copleșitor, pe atât de generos. Ne duce cu gândul la noi, cei de azi și la cei care ne vor urma și leagă trecutul de prezent și viitor. Sub acest titlu, în acest an, Radio România va pune la un loc, va difuza și comunica cele mai bune proiecte editoriale dedicate Centenarului Marii Uniri. Principalele proiecte ale tuturor posturilor Radio România, naționale, internaționale și regionale, dar și cele ale Agenției de Presă Rador, vor fi subsumate aceluiași demers.

Campania Moștenitorii României va fi lansată pe 27 martie, ziua când se împlinesc 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România. Fiecare material difuzat va fi identificat prin formula Moștenitorii României, un proiect Radio România.

Demersul Postului public are ca scop o comunicare unitară și coerentă la nivelul întregii corporații a proiectelor dedicate Centenarului. Moștenitorii României va continua și după 1 Decembrie 2018. Vom susține această campanie cu proiecte care să aibă în vedere aspirațiile tinerilor români: ce își doresc ei și ce ar trebui să le oferim noi. O altă direcție de comunicare se va referi la tinerii români supradotați: cum îi descoperim și ce facem pentru dezvoltarea lor.

În anul Centenarului vorbim despre cei care au creat aceasta țară și-i lăsăm să vorbească pe cei care o vor duce mai departe. Pentru că ei sunt Moștenitorii României, un proiect Radio România!