Evenimente Înapoi

Începem a colinda la Sala Radio

Publicat: joi, 15 Decembrie 2016 , ora 12.27

De 26 ani consecutiv, în preajma sfintei sărbători a Nașterii Domnului Iisus Hristos, sala de concerte a Radioului cunoaște efervescența datinilor și obiceiurilor din această perioadă a anului.

Între diversele concerte de colinde de la Sala Radio, un reper nelipsit este concertul tradițional de colinde Începem a colinda..., care aduce în scenă oameni din lumea satului românesc.

Duminică, 18 decembrie, ora 17.00, în concertul tradițional Începem a colinda..., organizat de Radio România, cete tradiționale din Alba, Arad, Gorj, Maramureș, Mehedinti, Sibiu, Suceava, Teleorman, vor aduce în fața publicului bucureștean Sfintele Colinde, datinile și obiceiurile de Crăciun și An Nou, așa cum se păstrează în vatra satului.

Într-un număr impresionant, peste 200 de persoane din cetele de colindători - copii, tineri și bătrâni, cu recuzita adecvată (colaci, mere, nuci, cârnați, țuică) - dăruiesc spectatorilor de la Sala Radio datinile păstrate în satele noastre din moși strămoși.

Un concert Radio România

Coproducător Televiziunea FAVORIT

Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio Romania Actualități

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărturești, Humanitas, în benzinăriile OMV și la casa de bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.