Evenimente Înapoi

Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone

Publicat: sâmbătă, 16 Septembrie 2017 , ora 10.02
Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS, care poate fi accesată în mod direct la link-urile din Google Play <https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.festivalenescu> și Apple Store <https://itunes.apple.com/us/app/festival-enescu-2017/id1277035677?l=ro&ls=1&mt=8> . Conform procedurilor Google și Apple, aplicația va fi disponibilă și prin căutare, pentru descărcare, în termen de câteva ore. Aplicația oferă publicului mai multe facilități, precum: accesul la informații în timp real despre disponibilitatea biletelor la concerte, programul zilei în curs a Festivalului, posibilitatea de a selecta din întregul program concertele zilei, atât în varianta completă, cât și pentru fiecare serie de concerte în parte. În plus, evenimentele cu intrare gratuită sunt marcate într-o secțiune dedicată.



Aplicația Festival Enescu 2017 oferă de asemenea posibilitatea de a organiza concertele la care publicul participă într-o agendă specială, Festivalul Meu/ My Festival. Știrile la zi pot fi consultate în aplicație, precum și hărțile și adresele sălilor unde se desfășoară concertele.



Aplicația Festivalului Enescu 2017 a fost lansată mai târziu decât era prevăzut din cauza problemelor la site-ul Festivalului Enescu, www.festivalenescu.ro <http://www.festivalenescu.ro> , generate de atacul informatic.



Ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu aduce la București și în alte șapte orașe din țară peste 3.000 dintre cei mai aclamați artiști ai lumii, în peste 80 de evenimente.