Se întâmplă la Radio România Înapoi

Declarația președintelui director general al SRR, Ovidiu Miculescu, cu ocazia Zilei Imnului Național, la Expo Milano 2015

Publicat: joi, 30 Iulie 2015 , ora 12.55

De Ziua Imnului Național, la Expo Milano 2015, s-a sărbătorit în 29 iulie 2015 Ziua României. Pavilionul țării noastre va organiza acțiuni de diplomație publică și economică, cu scopul de a genera interesul pentru cultură și mediul investițional autohton. La eveniment, delegația țării noastre este condusă de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. Din partea Radio România, care este partener media, este prezent la Milano președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu.

Ovidiu Miculescu: Cred că toată lumea observă că în ultima perioadă, Radio România este prezentă în toate evenimentele importante pe care România le organizează în țară și în afara țării. De ce? Pentru că Radio România este un partener serios, este cel mai puternic serviciu public din România, este un partener al serviciilor publice din Europa și din Asia extrem de respectat. Suntem aici pentru a susține această zi națională a României la Expo Milano și, practic, pentru a informa ascultătorii noștri din România și din străinătate despre ce face România la acest eveniment mondial de prestigiu de la Milano."