Agenda de concert Înapoi

Concursul Național de pian Musica Mundi

Publicat: miercuri, 22 Martie 2017 , ora 9.34

Școala de Muzică Boem Club, cea mai mare școală privată de muzică din țară și lider pe piața lecțiilor de muzică pentru toate vârstele, și Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din România, au deosebita plăcere de a vă invita să participați la Expoziția de piane și pianine acustice marca PERZINA: duminică, 2 aprilie 2017, 13:00 - 14:00, la Centrul Național de Artă Tinerimea Română, București.

Boem Club Pianos a introdus pe piața pianelor si pianinelor acustice din România brandul Perzina în septembrie 2016. Pe piața competitivă de astăzi a pianelor, există multe mari branduri de piane din care să alegi. Pianele si pianinele Perzina sunt comparabile din punct de vedere al calității cu unele dintre cele mai de elită și prestigioase branduri de piane din lume, dar la jumatate sau o treime din preț.

Expoziția are loc în cadrul Concursului Național de Pian "Musica Mundi". Vor putea fi văzute și testate diverse modele ale brandului Perzina. La expoziție vor participa pianiști cunoscuți precum Răzvan Dragnea, Verona Maier, Toma Popovici și alte personalități din domeniul muzicii.

Musica Mundi este cel mai mare concurs dedicat pianiștilor profesioniști si amatori, un eveniment de anvergură în lumea muzicală, atât prin calitatea și consistenta premiilor, a interpreților, ca și a numărului de participanți.

Competiția este organizată de Școala de Muzică Boem Club în parteneriat cu Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din România, iar în cadrul evenimentului se vor acorda ca premiu 2 pianine acustice în valoare totală de 8.000 Euro. Astfel, premiul cel mare pentru categoria amatori va fi o pianină acustică în valoare de 3.000 Euro, iar la categoria profesionisti, câștigătorul marelui premiu va primi o pianină acustică marca Perzina, în valoare de 5.000 Euro.

La acest eveniment așteptăm peste 200 de concurenți, circa 500 de persoane în public pe durata întregului concert, peste 20 de parteneri media, precum și parteneri business care susțin domeniul muzical și dezvoltarea artei în România.

RSVP:
Persoana de contact pentru participare:

Denisa Petrean, Specialist PR
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro
Telefon: 0768.300.396

La link-urile de mai jos puteti accesa informatii despre edițiile anterioare ale Concursului Musica Mundi:

http://boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2015/

http://boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2014/

http://boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2013/


Partenerii evenimentului:

Parteneri:
Boem Club Pianos, Perzina, Steinberg, Creative PR, Centrul Național de Artă Tinerimea Română, Liliac Wine, Opera Comică pentru Copii, Teatrul Ion Creangă, Teatrul de Comedie, German Quality Entertainment, Editura Litera, Editura Niculescu, Editura Tracus Arte, Ambasad'or Play, Tymbark Romania.

Parteneri media principali:
Agenția de presă AGERPRES, Magic FM, Realitatea TV

Parteneri media:
Radio Romania Muzical, Ziarul Bursa, Radio Itsy Bitsy, Oameni si Companii, Ziarul Ultima Ora, copilul.ro, b24kids.ro, PR Wave, centruldeparenting.ro, Radio Speranta, Eveniment TV Sibiu, Eveniment FM Sibiu, Eveniment Regional Sibiu, ADZ- Ziar in limba germana, Radio DaDa, melc-codobelc.ro, suntparinte.ro, bucuresteni.ro, roportal.ro, Fresh Refresh, Muscel TV, Muscel FM, voceadelaradio.ro