Înapoi

Concertele din ediția 2015 a Festivalului Internațional George Enescu se pot viziona în direct la Grand Cinema & More

Publicat: luni, 20 Aprilie 2015 , ora 10.02

Festivalul George Enescu și Grand Cinema & More continuă parteneriatul exclusiv început în 2013, astfel încât cele mai importante concerte din programul Festivalului, ediția 2015, vor putea fi urmărite în transmisiune directă, în sălile de cinematograf din Băneasa Shopping City.

"Continuăm buna colaborare pe care Festivalul Enescu a avut-o cu Grand Cinema & More în 2013, oferind iubitorilor de cultură care nu au reușit să achiziționeze bilete în sălile de spectacole, șansa de a viziona concertele Festivalului George Enescu, ediția 2015, în sălile cinematografului Grand Cinema & More, în transmisiune directă. Este foarte important pentru noi să facilităm accesul unui număr cât mai mare de spectatori la cel mai important eveniment cultural al anului", a declarat Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului Internațional George Enescu.

Biletele la concertele Festivalului George Enescu, transmise în direct la Grand Cinema & More, sunt disponibile spre rezervare și cumpărare on-line pe www.eventim.ro, până pe data de 12 iunie. Începând cu 15 iunie, doritorii își vor putea achiziționa biletele de la casele de bilete ale Grand Cinema & More și de pe www.grandentertainment.ro. Vor fi puse la dispoziție bilete individuale, cu pretul de 50 lei pentru un loc standard și 55 lei pentru un loc premium. Festivalul se va deschide pe data de 30 august și se va desfășura pănă pe 20 septembrie.

"Grand Cinema & More și-a construit deja un renume pentru conținutul cultural de cea mai bună calitate, pe care îl aduce într-un spațiu neconvențional. Pe scena noastră au evoluat unele dintre cele mai mari nume din teatrul românesc, iar prin intermediul unor parteneriate cu instituții și evenimente de prestigiu, din România am pus în scenă reprezentații de excepție, de neratat pentru orice iubitor de cultură; Opera Națională din București, Teatrul de Animație Țăndărică, Festivalul Național de Teatru, Opera Națională Româna și Festivalul Internațional "George Enescu" sunt doar câteva dintre acestea.

În paralel, avem parteneriate internaționale, cu Teatrul Bolshoi din Moscova, Royal Opera House sau English National Opera, de pe scenele cărora transmitem în direct încântătoare spectacole de operă și balet. Suntem bucuroși că putem continua colaborarea exclusivă cu Festivalul Internațional George Enescu și în 2015, punând astfel România pe lista țărilor în care concertele de muzică clasică pot fi vizionate și în sălile de cinematograf, evenimentele culturale de acest gen devenind accesibile unei categorii extinse de public", spune Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

Putând fi considerat un adevărat brand cultural de țară, Festivalul duce mai departe valorile în care credea George Enescu: creativitate, generozitate și implicare.

Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 20 septembrie 2015 și aduce în Capitală artiști și formații de primă mână la nivel mondial care vor concerta pe scenele bucureștene timp de 22 de zile, la Sala Palatului și Ateneul Român din București și va găzdui 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe detalii: Laura Maricescu / Account Manager Oxygen / laura@oxygenpr.ro / +40721.379.605.